Live från min lördagsmorgon!

Igår kväll somnade jag med ett leende på läpparna och nu vaknade jag fylld av lycka. Känslan att kunna sitta och dricka vin på Sturehof med sin bästis igen är svår att beskriva. Det känns helt galet att vår paus på 6 månader nu är över och att vi är tillbaka. Mer om fredagen och om henne på söndag! 

Nu sitter jag här och målar naglarna samtidigt som jag låter J massera mig och ansiktsmasken dämpa mina ögonsvullnader. Jag ska strax springa iväg och träna med mina nya kläder från Casall innan jag möter upp Malin på Strandvägen för att dricka vin och käka tartar. 

Vi hörs efter eller på Snapchat @hfromholtz <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!