Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TB Ångade Dumplings!

Idag är det söndag och det är säkert många av er som börjat planera en del småsaker inför veckan som kommer. Saker som kompisluncher, antal träningspass och säkert vilken mat ni ska äta. Jag har ju en hel del recept här på bloggen och tänkte att jag skulle dela med mig av ett på en av mina favoriträtter, som är dumplings. Jag åt det igår innan jag gick ut och dansade och kom i tuggande stund på hur mycket jag saknat det. Det var alldeles för många veckor sedan. Så på grund av min saknad kommer här världens bästa dumplingsrecept som jag råder er till att laga i veckan. 

Jag lovar. Ni kommer aldrig mer vilja köpa med er hem från Beijing 8 eller annat ställe. 

Klicka för mina ångade dumplings!

Ps. I morgon kommer mig helg på bild. Hörs i morgon <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Man
  Niklas Berglind