Anorexin fick allt att rasa – Östgöta Correspondenten

Det är nog flera av er som redan läst historien om mitt liv med anorexia, men om inte kan ni läsa den HÄRJag är så glad över att ni är så många som velat läsa och att det nu är fler vill uppmärksamma min historia och det jag vill förmedla med den. I morse vaknade jag upp av att ett gäng pling från sms- och mail i min telefon. Förra veckan gjorde jag en intervju med Östgöta Correspondenten och i morse fanns den tryckt i tidningen och nu kom den precis upp på webben. Längtar verkligen till dagen då jag står håller föreläsningar om detta ämne. 

Här kan ni läsa artikeln: Henrietta Fromholtz – Anorexin fick allt att rasa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!