Bättre måndag del 1 : BUSNEL AW16

Vad tycker ni om måndagar? Jag är egentligen inget megafan av veckans första dag, men skulle den alltid se ut som den gjorde igår tar jag tillbaka det jag just sa. 

Direkt efter jobbet gick jag och mötte upp den här pinglan på Berns för att kika lite mode. 
 

Som Busnel med nya chefsdeignern Marita Werngren ska leverera hösten 2016. Spännande! Går Busnel crazy or stay classy? 

Tack bästa Louise och Busnel för världens superplats! Jag älskar ju att sitta på första rad både när jag är på biograf och vid flottare tillställningar som denna. 

Den här blev min favvolook. Jag älskar att de bevarar det klassiska Busnel, men nu ger varumärket en mer modern touch med capecoats, skinndetaljer och längre kappor. För övrigt så älskar jag looken med knästrumpor och svala sjalar de flesta modellerna traskade omkring med.

Den här krämvita långklänningen med hög krage blev tredjefavvo! Hade gärna tagit både den och den fluffiga boleron med mig hem.

Byxorna, den biege-mixade polotröjan och rocken. Räkna med att jag går klädd i detta när det är september 2016! 

Grattis Louise och Busnel till en fantastisk kollektion som jag önskar jag hade tillgång till redan nu. 

Sedan blev det lite ’hänga-kvar-på-Berns-mingel’ där jag bland annat sprang in i tuffa Mikaela Höök som precis lanserat sitt helt egna klädmärke. Spana in hennes grejer HÄR eller läs intervjun om henne på Modette.se. 

Då jag inte blev helt nöjd med bilden ovan ville jag visa min vän hur hon ska jobba med kameran för att ta bättre bilder. På just denna bild visar jag hur min kille börjat jobba efter mina lektioner när vi typ går på stan. 

Sedan lämnade vi fashionfolket och promenerade bort till Strandvägen 1 som blev ett mellanstopp innan vi tog oss vidare till nyöppnade Agrikultur för att käka middag som Filip Fastén bjudit in mig till. 

Alltså en sexrätters på Agrikultur och klassiskt höstmode på en och samma måndag? Det är ta mig tusan bättre än helg. Hur Agrikultur smakade och såg ut får ni höra om och se senare ikväll. Vi hörs om en stund. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!