Instagram Favorites <3

Jag har ju ända sedan Instagram startade blivit kallad för Instagram-nörd. Inte bara för att jag själv älskar att publicera bilder på min utan även för att jag kan sitta i timmar och mata mig med inspiration från andra härliga Instagrams. Så jag tänkte att jag delar med mig av några av mina favoritkonton: 

Miraduma

Den här ryska donnan har varit min största stilförebild i flera år. Jag skulle döda för alla hennes looks, bli hemlös om jag köpte något från hennes garderob och bli satt i finkan om jag försökte komma in på de platser där hon hänger. Jag älskar att få följa med henne på värstingvisningar och superfester genom Instagram. Det är flashigt äre kan jag lova! 

Mie_juel

Mie Juel, Styling Director ELLE Denmark, verkar vara en så jäkla härlig brud. När jag ser hennes leende blir jag glad, hennes looks gör mig avis och allt hon äter vill jag också äta. Gillar att hon kör ’Food before fashion’ och jag skulle gärna vara i hennes kläder för en dag. 

Iamafoodblog

Stephanie Le följer jag i de flesta kanaler. På Snapchat får jag ett hum om vad hon ska laga, på Instagram får jag se hur nice det blev och sedan får jag receptet på bloggen. Det är mycket asiatisk mat och allt ser ut som konst. Följ henne och ett tips är att inte kika inte in på kontot när du är hungrig. Lovar att det blir värre! 

Hannamw

Hanna Mw som bloggar på Metro Mode  är ju en fena på mode och när jag snabbt behöver inspiration till dagens outfit eller på plats jag vill besöka går jag in på hennes Insta och kikar. 

Har du någon favorit bland dina ’follows’? Jag söker ständigt efter nya superkonton och tips på nya tas glatt emot. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!