Onsdagsglad!

Hur mår ni idag mina hjärtan? Min dag är väldigt mycket bättre än igår. Jag var ju megasliten efter en galen lördag, sömnlös söndag och en hektisk måndag med mycket jobb, fashion week och middag på Agrikultur med flera glas vin. Och så har jag haft ont i benet. Idag började jag dagen med Kampsportslabbet och det var lika jobbigt som vanligt att stiga upp för ta sig bort till Östermalm och svettas som en galning. Skönt att jag gjorde det i alla fall för nu känner mig som en ny och starkare människa. Lunchen käkade jag i sällskap av favoriten Anne, typ världens snyggaste tjej. Älskar att jag har lyxen att få jobba med så många sköna och roliga brudar som henne. Då blir inte trevliga luncher ett stort och svårplanerat projekt. Ni ser väl vart vi åt 😉 Min favvo as always! När eko food låg i min mage sprang jag bort till Naprapaten och nu känns mitt ben som vanligt igen. Underbara onsdag! 

 min lunchtallrik: Hasselnötsbakad torsk med parmesan rostad aubergine, polkabetsröra, pestomarinerad bolmkål, ungsbakad palsternacka och någon slags vitlökkräm. 

Vi hörs senare. Behöver lite råd gällande en grej <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!