Date Night och Favoritlook.

Foto Lisa Höök

Kavaj – Heels – Ring – Byxa

Hej raringar! Idag har jag har en sådan galen värk efter träningen med Fannie igår morse. Aj aj aj! Men jag känner att det här blir en riktigt härlig dag. Solen lyser, jag har hunnit sminka mig och ikväll ska jag och pojkvännen ha date night. Vi ska ta vara på krogveckan och gå ut och käka en riktigt god middag och något mer jag inte fått information om… Får panik på händelser jag inte kan vara förberedd på. Det är en av mina stora svagheter. 

Hur mår ni? Och med tanke på frågan måste jag säga att jag saknar era kommentarer här på bloggen. Många mailar, men jag kan svara snabbare här på bloggen. 

Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!