Live from Wrapp och så en Q & A

Live från Wrapp HQ klädd i ny päls från By Malina!  

Jag överdriver inte om jag säger att jag får över 7 mail om dagen som rör mitt jobb och min karriär i stort. Så himla kul! Jag lever ju för att jobba och brinner för att dagligen utvecklas för att om några år kunna nå mitt stora mål, som jag i för sig fortfarande inte vet vad det är. Men jag har ett gäng milstolpar som jag jobbar mot. 

Istället för att svara på alla enskilt tänkte jag samla ihop alla frågor och köra en liten Q & A här i veckan. Så har du frågor som rör Berghs, undrar hur det är att jobba med komunikation eller på en startup, vad jag har för drömmar eller hur jag tagit mig dit jag är idag får du gärna lägga en fråga i kommentarsfältet. 

Nu ska jag springa iväg och gå på date night med min kille. Så puss på er så länge och tack för all pepp och kärlek ni ger mig varje dag <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!