Delibruket.

Så sjukt trött på tjocka jackor nu. 

Det blev aldrig någon middag på Publicó i går kväll. Vi hade bokat bord vid 21.00, men efter vi både hade tränat var vi så hungriga att vi inte orkade vänta så länge på mat. Istället för Fotografiska och lyxtaco tog vi bilen bort till Paradiset och högg en middag i deras foodcourt på övervåningen. Enkelt men så jäkla mysigt! Jag tycker sällan att en pizza är top notch, men den vi beställde igår hos Delibruket ger jag min stora tumme upp för. Korvhantverk, som pizzan hette, var prydd med lokaltillverkad fänkålskorv, ört- och vitlöksfriterad portabello, karamelliserad rödlök, mozzarella, parmesan och örtolja. Ni förstår nog hur det smakade. Mellan tuggarna diskuterade vi lägenhetsköp och inredningsinspo vi hittat på Pinterest de senaste dagarna. 

Vad tror ni om blått eller grönt kök? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!