HASHTAG TGIF

Nu tar jag helg och det ska bli förbannat härligt! Efter jobbet stannade vi till i Hötorgshallen och handlade massa italienskt plock till kvällen och så avslutade med ostron och bubbel hos Melanders för att fira en ruggigt bra vecka. Jag har verkligen haft en magisk torsdag-fredag! Nu ska vi slå oss ned framför teven och njuta av allt fredagsgott i köpt. Sedan är det bara soffläge, godis och pussar som gäller. Älskade fredag, du är så välkommen! 

Förresten är jag jätteglad över att det kommit in så många frågor till min frågestund angående jobb och karriär. Fortsätt fråga! Vi hörs i morgon mina raringar <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!