Balenciaga med ful tå…. *Tår i ögat*

Lördagar gör jag bäst klädd i pojkvännens skjorta, rosett och utan smink. 

Hej lille lördagsgodis! 

Dröm-skon med den fula tån. 

Nu är stan gjord och jag kom hem lite ledsen. Skorna jag har spanat in på ’Sjutti på Schuttis’ hade en tå som jag inte gillade. Ska ta med mig Johan och be han tycka till en sista gång innan jag tar beslutet om de ska få en plats i min skohylla eller inte. Annars kan jag ju alltid köpa en liknande och billigare variant fast med bättre tå HÄR! Vad tycker ni om den fantastiska tröjan jag hittade hos Stella då? Jag sprang in i den när jag var där för ett annat köp och föll pladask. Stella gör mig alltid olyckligt kär. Det är verkligen hopplöst att gå in dit. 

Nu ska jag springa ut igen och hämta mina nya glasögon. Puss! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!