Saturday morning.

Morning! 

Idag mår jag som en ängel efter att ha sovit i nästan 10 timmar. Det händer ju inte allt för ofta här hemma hos Fromholtz / Rogebrant. Såhär soft ser jag ut just nu, men jag ska strax svira om till något ’provrums-vänligt’ och traska in mot stan. Igår köpte jag världens sötaste blus på H&M som jag tidigare bloggat om (ni ska få se den på), men jag har lovat mig själv att idag gå och unna mig något riktigt lyxigt. Jag är faktiskt värd det! Ikväll ska jag och ett stort härligt gäng käka middag på Urban Deli för att säga hej då till vår vän som flyr landet och flyttar till Verbier. En kanonlördag väntar! 

Hoppas ni får en underbar dag tills vi hörs lite senare. Puss!  

Ps. Här kan du läsa –> Johan svarar frågor om mig!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!