Selfies for U

Att jag sitter och tar den här selfien på Wrapp gör jag för att jag kanske kan använda den i min blogg. Nu gjorde jag det. Bloggen som jag skriver bara för att ni är så bra. Syftet till att jag startade henriettafromholtz.devote.se var inte för att kunna visa allt gott jag äter eller allt soft jag köper, jag gjorde det i hopp om att kunna peppa och inspirera om saker som jag varit med om eller är med om i stunden. Jag ville att min blogg skulle andas Girl Power. Jag var dock osäker på om jag kunde lyckas med det. När jag får fina kommentarer på stan eller här på bloggen blir jag så glad, för de får mig att förstå att jag ibland lyckas med det. 

Tack för kärleken och peppen ni ger mig varje dag <3 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!