Dagens bucket.

Hej Söndag! 

Min lördagskväll blev inte som planerad. När jag kom hem från min runda på stan mådde jag inte hundra och när det var dags att göra sig i ordning kände jag mig fortfarande bara nittionio. Så medan gänget käkade kalasmat på Urban Deli satt jag hemma och mumsade på Js grymma thaimat och kollade Melodifestivalen. Helt okej ändå! Vad tyckte ni förresten om den stora musikfesten? 

Idag är det en ny dag, jag känner mig bättre och det betyder nya möjligheter. Det här är min bucketlist för dagen:

( X ) Sova längre än jag brukar. 
( ) Fota outfit med Stella
( ) Städa garderoben till lägenhetsfotograferingen som görs i morgon. Nu ska den säljas!  
( ) Äta en asiatisk rätt minst en gång.  
( ) Köpa något dyrt för att fira veckan. 
( ) Gå på tre lägenhetsvisningar. Håll tummarna!  
( ) Kolla på två avsnitt av ’Mind of a Chef’. 
( ) Ge Johan minst 50 pussar. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!