Fettisdagen är härlig och så är den stressig.

Typ ett av de äckligaste bakverken jag vet. 

Hej hej Lisa! Hon käkade 3 semlor idag. 

Alla Instagrammar semlor, inte bara bloggare. Här har vi Annie som är en av de som kodar vår app. 

God eftermiddag!

Jag har haft en härlig dag på jobbet med semlepaus och så doftar det rosor från en bukett jag precis fick budad till kontoret. Onsdagslyx! Bortsett från att dagen är härlig är jag rätt stissig idag. Många beslut att fatta och jag känner mig osäker på det mesta som vanligt. Vilket beslut är rätt, vilket är katastrof, vad gör mig lyckligast? Ja ni vet, alla frågor cirkulerar i mitt huvud just nu och de stressar ihjäl mig.  

Johan och jag pratade faktiskt om en av mina mest negativa sidor i går kväll och det är just det här med stress. Jag stressar upp mig extremt lätt både när det kommer till jobb och privata grejer, vilket leder till att jag ibland kan bli en rätt omysig person. Glömma bort att leva och njuta av stunden, typ som när Johan och jag sitter och käkar en mysig middag. Jaja, detta måste jag jobba stenhårt med det här året.

Nu ska jag strax lämna kontoret och springa förbi och köpa en kanongrej! Ni ska få se 😉

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!