Idag: Blå-vit-prickig-randig

Såhär ser jag ut idag. Jag har alltid varit en blus- och skjort-tjej, men slutar ofta att använda det under vintern. Why? Nu har det bokstavligt talat börjat rulla in supersnygga modeller hos alla stora kedjor och jag har de senaste dagarna lyckats göra ett stort antal skjort-fynd. Den här blåprickiga har jag skrivit om tidigare och nu är den ÄNTLIGEN min. Är den inte fantastisk? Och är inte H&M underbart? 
 
Längtar till jag kan bära den med en vassare bränna, ljusa jeans och ett par schyssta klackar. Det tillsammans blir nog den bästa matchen! 
 
Ps 1. Ursäkta kvalitén på bild…. / Ps 2. De andra kapen (tipsen!) kommer i veckan. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!