En liten fredagslista.

Vad har du på dig?

Johans pyjamasbyxor, en svart favorittröja från Gant och låga sportstrumpor. Den perfekta outfiten för en lugnare fredag.

Hur mår du?

Bättre än när jag klagade här i bloggen här om dagen. Det är mycket gott som har kommit till mig de två senaste dagarna och så är det ju helg. Vem klagar och vem blir inte en härligare människa när fredagen är kommen? Och så har jag precis tryckt ned ett bra blodig biff i min mage. 

Vad önskar du dig just nu?

Ett ben som mår bra och orkar träna, att vi inom 3 veckor skålar med bubbel för att fira vårt lägenhetsköp och att 3 hemliga projekt går som de ska 😉 Jag är verkligen mästaren på cliff hangers.

Vad har du ätit idag?

Frukosten vet ni redan, till lunch blev det en halvtrött sallad, till mellis en ny chipssort och ikväll har jag ätit en blodig köttbit från Gotland med tomatsallad.

Vilka hemsidor besöker du dagligen?

Facebook, Breakit, Aftonbladet, Metro Mode, ELLE, Resumé, Damernas Värld, Nyheter24 och typ 1000 till.  

Vad ska du göra imorgon?

Jag ska försöka ta mig till Balance och komma igång med träningen igen, men ska ta det riktigt försiktigt med tanke på benet. Efter det ska jag möta upp ett megahärligt gäng på Strandvägen 1 för att käka brunch och dricka vin. Eller kanske bubbel? Kvällen är fortfarande oplanerad och det är jag glad för. Älskar luckor som är fria att fylla med vad man känner för.

Och på söndag?

No idea! Det är ju Alla hjärtans dag och Johan säger sig ha planer för oss två. Det ska bli spännande att se hur kreativ han lyckats vara denna gång. För övrigt är det min första alla hjärtans med någon jag älskar på typ 6 år. 

Senaste köp?

En supersnygg skjorta med stora ärmar på H&M och så lite marabou och dajm i miniformat.

Vad grät du senast åt?

Hrm… Det var nog här om dagen när jag satt och kollade på Johan och kom på hur mycket jag gillar honom.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?

Inte många för det är alltid Tilde De Paula, Jennifer Aniston eller någon kändis från Rysslan som jag inte minns namnet på. Får ofta höra att jag ser rysk ut? 

Vad läser du just nu?

 I skrivande stund Kakans Hermanssons blogg

Vilken svordom använder du mest?

Fan och så ett könsord som börjar på F. Stora skämskudden på mig!

Senast 3 inkomna sms/chat?

” Nytt bud för Sibyllegatan XX. Budgivare 3 har lagt 6.470.000 kr ” – Från en Mikael på Fastighetsmäklarna och det gjorde mig lite sur. 

” Ska lämna över bilen i morgon sedan skyndar jag och kommer DIREKT efter dushen <3 Vill absolut inte missa!!! " – Från Gabriella som absolut vill joina vår brunch i morgon. 

” Allt bra med dig? Har du lust med en tennistimme i helgen? ” – Från en annan Gabriella. 

Vad stod det i ditt senaste skickade?

 ” Det här och en tomatsallad ” Till Gabbi igen som, likt alltid, ville veta vad jag ätit för gott. 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!