God morgon helgen!

I morse när jag kom till kontoret stod den här lådan från ett av mina favoritvarumärken och väntade på mitt skrivbord. Nymalt kaffe, färskt Brillo-bröd, nyttiga grönsaksjuicer och lyxigt kycklingpålägg. Kyckling är ju en stor favorit hos mig, så jag grät inte direkt. Jag får ofta gulliga bud, men alla gör mig inte megaglad och därför skriver jag såklart inte om dem. Men när Lönneberga skickar godsaker och nya pålägg med smak av honung, koriander och citronskal tackar jag mer än gärna. Så Tack Lönnebera för att ni fick min helg att börja på bästa sätt. 

Mina kollegor som varit och tränat på Kamsportslabbet (Jag missade pga mitt ben) var såklart snabbt framme och norpade lite i korgen. ’Bloggarn’ får inte vara snål. Ställ fram det i köket nu Henrietta!’

Vad har ni helst på ert frukostbord när det är helg? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!