Mitt arbetsprov till Berghs!

Ni är många som ställer frågor om Berghs både i bloggen och på gatan. Det är så kul! Nästa vecka ska jag träffa hela 4 stycken som vill ha tips och råd till årets arbetsprover. Jag minns så väl när jag sökte. Hur jag bestämt åkte och köpte ett gäng böcker om marknadsföring och plöjde på en vecka, hur jag nervöst kontaktade och träffade både gamla och nya studenter över en frukost, åkte till PR-byråer som jag knappt visste vad det var för något för att få feedback på mitt arbete OCH hur jag googlade som en galning efter inspiration. Nu tänkte jag visa er hur jag gjorde för några år sedan! Enligt google är ni nämligen flera som söker efter mitt. 

När jag tittar på det idag blir jag ganska fnissig och tänker ’lilla lilla Henrietta.. Sådär kan du ju inte göra’. Samtidigt att jag som aldrig har pluggat marknadsföring var galet grym och faktiskt fick ihop det här provet på ren jäkla vilja. Berghs gillade det mucho mucho och jag kom lixom in med andra som pluggat i flera år innan.  

Mitt personliga brev var snäppet vassare och det kommer i ett eget inlägg. Det är nämligen viktigt att ni som söker lägger lite kärlek där också. 

 Här har ni mitt arbetsprov jag skickade in till Berghs School of Communicatins i mars 2013. 

Talk to you later <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!