Blazer at Wrapp

Jag är junhopplös på det här med outfit-bild. Så när jag inte orkade med mig själv längre…

…bad jag min spanska kollega Isaac, som är en av de som sitter och kodar vår älskade Wrapp-app, att ställa upp på en bild med mig. 

 Då ville vår COO Viktor också vara med på en ’dagens’. Älskar att jag har så engagerade kollegor! 

Till slut hittade jag min plats. Idag har jag glidit runt i min favoritkavaj från GANT, svart polo och så lät jag Chanel dingla i öronen. Älskar kombon kavaj med polo. Det blir lixom business men ändå chict. Haha! Älskar att jag utser mig själv som chic. Jaja! Nu ska jag laga taco och kombinera det med lite telefonmöten med mina vänner. Inte helt lätt att få ihop nuförtiden när jag har pojkvän. En förbättring måste ske! 

Vi hörs lite senare <3 

Pssst! Jag har riktigt roliga nyheter som ni alla inom kort kommer att få ta del av… Eller snarare märka 😉 Taggad till 100! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!