En påsk i palma?

Nu längtar jag så mycket efter Palma! Johan har aldrig varit där tidigare och så har han ju inte sett mitt och familjens alldeles egna ställe då vi blev tillsammans i augusti. Just nu står vi och väljer mellan att dra iväg och åka skidor i Verbier eller en weekend till Palma över påskdagarna. Sjukt svårt, men en resa behöver vi i alla fall. Vi båda känner oss rätt slitna och trötta på vardagen nu och det är bara tack vare megatråkiga februari. Misstänker att vi inte är ensamma om att känna så.

Hur som helst så har vi börjat snacka om vad vi skulle hitta på om vi åker ned till Palma så här års. Vädret är likt en bra svensk vår vilket betyder ‘No beach’. Perfekt att ta tillfället i akt att göra allt kul man på sommaren varken orkar eller vill. Jag gjorde en liten lista som vi skulle kunna beta igenom om det nu valet faller på värmen.

Vi ska: 

Gå och äta på en av Palmas Michelinkrogar.

Dricka Apple Tinis på Cuba Bar.

Gå långa promenader och se alla vackra byggnader.

Käka asiatiskt på KOH som i matväg är lite som Farang, men milön är mer lik Shibumi.

Shoppa loss till vår (snart) nya lägenhet på Rialto Living. Underbar butik som man vill bosätta sig i.

Besöka en vingård och dricka vin.

Hänga i min favoritbutik Uterqüe i några timmar. Hej ny garderob! 

Photo Cred: Elsa Billgren.

Käka ceviche på Hotel Cort.

Checka in en natt på något av alla snygga boutique hotel som finns. Typ Brondo Architect Hotel som Elsa Billgren bodde på i somras.

Låter det inte magiskt? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!