Kampsportslabbet tack vare förhandsvisning.

I morse fanns det inte en chans att stanna kvar och slappa i sängen. Johan hade bokat in en förhandsvisning av lägenheten klockan 07.30 och jag fick i ansvar att både piffa och dra därifrån. Det var verkligen ett grymt sätt att lyckas komma iväg till Kampsportslabbet som idag var jobbigt och svettigt som alltid.

Idag sved det lite extra i benen och under den här övningen som var den sista var jag helt paj.

Men jag kämpade på. 

Och det var tack vare Beyonces stämma. Nu är jag så jäkla nöjd och kommer att vara gladare än lärkan hela dagen. 

Som min vän Lisa Rytter precis sa: ”Jag ska jobba hela mitt liv för att ha råd att anställa Miss Redman på heltid!”. Och Miss Redmans blogg kan ni läsa HÄR! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!