Morning at Urban Deli.

 KAVAJ FRÅN H&M LIKNANDE HÄR  / /  POLO FRÅN GANT LIKNANDE HÄR

Min dag har hittills bjudit på en bra blandning med allt från en spännande avtalssignering (Kul kul kul!) till kreativt frukostmöte på Urban Deli med min chef Lisa. Jag älskar verkligen att komma iväg från kontoret och jobba från annan plats ibland. Just nu sitter jag i en mysig soffa med en fluffig filt på kontoret och gör lite research inför ett strategiarbete för Wrapp. På tal om jobbet så tänkte jag faktiskt dela med mig lite mer av Wrapp och en film på mig kommer att dyka upp de närmsta dagarna. Så håll utkik om du skulle gilla erbjudanden från ställen som H&M, J.LindebergStylein, Phil´s Burger eller kanske Corinne & Friends.

Och dagsformen då? Det är mycket i huvudet just nu med något från morgon till kväll. Tur att allt som virrar runt mig är kul i alla fall, och att mitt trasiga ben är bra igen. Johan kommer hem från Göteborg idag och bidrar förhoppningsvis med lite lugn.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!