Snart står jag i köket med Foodstories. Whaaat?

Jag älskar ju bilder, men något jag tycker är ännu lite roligare är film. Jag är en rätt aktiv snapchattare om man bortser från de senase dagarna och mina My Storys är ju de som fyller min YouTube-kanal. Nu ska det dock bli ändring på det här! Jag har många film-planer och den första planen som blir till verklighet gör jag tillsammans med Sofie nu i helgen. Så kul! Hon driver en matblogg och jag har ett stort intresse för allt som går att tugga på som ni vet och tillsammans ska vi spela in lite matlagning. Vi pratades precis vid och har nu planerat vår första rätt som vi lagar framför kameran nu på lördag.

Det som kommer att lagas i pannan är något som en av Sofies läsare har önskat och nu undrar jag om det är någon av er som har ett önskemål på rätt? Hit us!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!