Louise i Kungliga Bröllop och en magisk klänningssajt!

Jag har aldrig tidigare sett ett så snyggt tidningsomslag som igår när jag var och handlade på Coop. Min vackra vän Louise! I tidningen finner man även fler bilder från hennes och Martins bröllop som jag hade äran att få gå på i somras. Inte ett dugg förvånad över att en tidning som Kungliga Bröllop ville publicera bilder från deras himmelska kärleksdag. Tips! Om någon av er planerar bröllop borde ni absolut köpa tidningen och hämta inspiration från mina vänner.

Ni har redan sett några av dessa, men jag fick en sådan härlig feeling nu:

Caroline, Louise och Amanda innan hela kalaset började.

Och så jag, Philip, Malin och Calle.

Den perfekta klänningen med den perfekta ryggen.

Det fina paret.

Den prinsesslika miljön inklusive mig, hehe. För övrigt så hade de tagit hjälp av Weddingplanner.se!

Maten och så en liten present i form av en macaroon. Så fint!

Och så de fina gästerna 😉 Det var mycket rosa, rosa och rosa.

Jag fick kyssa brudgummen!

Jag och Mallan

Den portabla mobilladdaren tog upp all plats i väskan.. Tur att jag har ett laddande skal nu!

Festen var den bästa under året 2015! Specialbrillor ska jag också dela ut när jag gifter mig.

Och klänning nummer 2 var lika himmelsk som nummer 1. Hello princess!

Louise bröllop var mitt första i vuxen ålder och i år ska jag faktiskt få gå på hela tre stycken! Jag tror att alla ’kräver’ långklänning och jag är redan ute på jakt. Tror ni inte att jag blev världens lyckligaste tjej igår när jag sprang in i världens bästa sajt? Jag håller på den tills jag hunnit beställa de jag vill ha och sedan kan ni också få gå in och frossa 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!