Söndag & dumplings på film.

Hej finingar! Jag kom precis hem från en härlig dag på stan. Jag började på Nobis där jag spelade in en podcast med Ungvuxen.se som ni får höra mer om i morgon. Lunchen intogs också där och efter den sprang jag bort till Balance och svettades i en timma. Nu sitter jag hemma och läser bloggar bredvid min älskling som sitter bredvid och spelar Fifa. Men nu säger han här att det heter Madden NFL? Sak samma lixom. Sport med kontroll.

Tänkte dela med mig av lite bilder från gårdagens filminspelning som jag gjorde tillsammans med Sofie och hennes grymma syster Louise. Jag lärde Sofie hur jag gör mina dumplings och så experimenterade hon fram en spännande smak av räkor och röd curry som blev GRYM! Hur vi gjorde kommer ni att få se på film om ett tag. Haha! Jag ser så mycket fram emot vad Sofies syster kan snickra ihop av allt shommigt material vi fick till. Vi snackar tusentals omtagningar, Sofie bränner upp halva armen och jag blir orolig för svettfläckar under armarna på min nya blus.

Stay Tuned!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!