Enkel och opiffad måndag från min iPhone!

8:30 – Istället för att yoga på Altromondo med Devote-tjejerna satt jag här på nyöppnade Mother och väntade in mitt team från Wrapp för att sedan kunna gå i samlad trupp till vårt marketing-möte hos vår partner Nordea. Smuttade på min nya favoritdryck och undrade samtidigt var alla var fram till klockan slog ’mötet börjar’ och jag tog en kik i kalendern….. Hade tagit en timma fel.

11:45 – När vi hänger hos Nordea är det inte riktigt läge att ta bilder så när jag tog en kissepaus under vårt två timmars långa möte passade jag på att ta en spegel-selfie. Är inte ett fan av det i vanliga fall, men vad gör man inte för bloggen?

15.00 – På eftermiddagen drack jag typ världens starkaste ingefärashot som jag hittade inne på 7-Eleven. Supergod, men den lille lille jäveln kostade 23 kr och då kom den inte från något fräsigt ställe som typ Kallpressen eller Cleansing Days.

19:30 – Eftersom det var en sista visning av Johans lägenhet ikväll fick vi hänga omkring på stan efter jobbet. Vi båda körde en runda på gymmet och efter det gick vi till Coopen på hörnet och köpte kvällens middag på trendiga Holy Greens som öppnat inne i butiken. Två tummar upp!

Jag tog en Biff Vietnam med pulled beef, glasnudlar marinerade i sesamolja, broccoliträd, strimlad rödkål, gurktärningar, massa granatäpple och en rödbetsaioli. Alltså… Typ de mest värda 85 kronorna jag betalat på länge. Enkelt, opiffat och fräscht, men ändå så galet smakrikt. Johan käkade kyckling och en god rödbetshummus.

Tips tips till alla er som bor i Stockholm, Helsingborg eller Malmö.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!