Weekly to do

Varje söndag sätter jag mig med en kopp kaffe vid matbordet och försöker strukturera upp veckan som kommer. Jag är nämligen en specialist på att dubbelboka då jag har svårt för ordet ‘Nej’ och så har jag också svårt för att skriva ned allt jag lovar. Bokar lätt in saker när jag möter någon på stan och sedan glömmer jag bort när, var och hur vi sa när jag är tillbaka vid skrivbordet.

Såhär kommer en liten veckoplanering jag lyckades knåpa ihop igår.

Måndag: Tanken var att börja veckan med yoga på Altromondo, frukost på Brillo och sedan få håret fixat på Bangerhead med Devote-gänget. Men nu är planerna ändrade och jag börjar morgonen med ett marketing-möte hos vår partner Nordea.

Ikväll är det visning av Johans lägenhet igen så middagen käkar vi ute. Kanske bio också?

Tisdag: Börjar veckans tråkigaste dag med en frukost med fröken Sprigg som jag föll pladask för på lanseringsmiddagen för vintagesajten Rebelle.

Onsdag: Kamsportslabbet, nätvärkslunch och bloggevent.

Torsdag: Världens bästa kompis fyller år och det ska såklart firas på något sätt. Vid lunch ska jag filma igen, men till vad och varför är tyvärr hemligt. Säger bara – Håll tummarna! På kvällskvisten ska jag gå ut och käka med en kompis med namn Andrea och det ska bli himla mysigt.

Fredag: Kampsportslabbet och världens jobbigaste avsked på jobbet <3 Kommer att fälla en och annan tår.

Lördag: Firar-brunch som fortfarande är rätt oplanerad.

Söndag: Inspelning för Zpotdrops lansering tillsammans med min bloggkollega Lovisa Barkman och så ska väl en och annan visning hinnas med. Den här veckan kommer ju Johans lägenhet att säljas, så det är dags att vi hittar ett nytt hem snart.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!