Tisdag med Sprigg, myntaté och en privat stylist.

Idag efter jobbet mötte jag upp fröken Sprigg för en fika på Snickarbacken 7. Vi slog till på var sin kopp färskt ingefärs- och myntaté samt en gudomlig toscakaka som vi delade på. Alla borde verkligen få en möjlighet att fika med den här tjejen, speciellt efter en tung dag på jobbet. Engerigivare av rang! Vi tuggade kärlekshistorier, lite skvaller, karriärsdrömmar och såklart blev det en hel del snack om lägenheter. Hon har precis köpt och jag är på jakt.

Efter några timmars tjattrande drog jag med min vän till Zara för att ta del av hennes kunskaper. Hon jobbar ju som modeassistent på Plaza Kvinna och jag kände att det var dags att hon skulle få testa sina vingar på mig som bjuder på en lite mindre budget än vad tidningen gör. Önskar att vi hade mer tid, men fick i alla fall med mig ett par byxor och en skjorta. På 2 veckor har jag alltså gått och blivit 6 skjortor rikare. Vill ha mer mer mer!

Nu är klockan kväll och jag har precis slängt mig i soffan efter en god tisdagstaco. Känner mig lycklig, härlig och exalterad. Livet är på toppen trots att det är februari. Vinter-dalen har vänt och det gjorde den snabbt.

Vi hörs i morgon och då med en bättre update. Jag gillar er. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!