Outfit with a gif.

Ni som följt mig sedan start vet att jag är ett megafan av fina set och gärna i form av kavaj och stilren byxa, men också att jag har svårt för det här med outfit-bilder. Jag ville såklart visa upp mina kap från Zaras superrea, så det fick bli med hjälp av en gif. Känner verkligen att jag gått från att vara en spenderare till superfyndare. Jag är nöjd och det är plånboken också!

Eftersom jag försov mig i morse och därför missade dagens pass på Kampsportslabbet blir det att gå till Balance efter jobbet. Jag kör bara en kort löprunda för sedan jag vill åka hem och provsmaka Johans bolognese som han ska tävla med i hans och grabbarnas bollo-tävling i helgen. Återkommer med betyg i samband med att ni får ta del av min musiksmak. Har preppat musik som jag slår på när jag ska laga asiatiskt, när jag är ledsen, sjukt pepp på livet och annat småt och gott.

PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!