Toppar, dalar och mina SoundCloud-hits.

Det är onsdag morgon och jag har precis försovit mig slash skitit i Kampsportslabbet. Jag var helt paj när jag öppnade ögonen i morse och kan redan känna att den här dagen inte är min dag lika mycket igår. Men jag ska inte klaga, för just nu är livet uppe på toppen av berget. Det är mycket som händer och jag undrar när min topp ska börja dala. Längtar såklart inte, men det är ju så det fungerar vilket jag under topparna uppskattar. Utan dalen för några veckor sedan skulle aldrig den här toppen vara så härlig som den nu är.

Min underbara syster Victoria bad mig göra ett inlägg om vad jag lyssnar på för musik när jag typ lagar mat, tränar eller bara går till jobbet. Ett sådant inlägg kommer idag och jag kan lova er många specialare från SoundCloud som ni inte får missa. Sålänge bjuder jag på en favorit som ni kan njuta av den under förmiddagen.

PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!