”Du är redan framgångsrik som du är”

Jag och Stella idag <3 

Idag är jag inte lika mycket på toppen som igår. Eller jo, jag känner mig på toppen men att toppen blivit lite för hög och att jag inte lyckats planera mina dagar för att mäkta med. Det visade sig idag när magen började bjuda på en rejäl sveda fram mot eftermiddagen. Då kände jag att det var nog. Som en varning för att en vägg inte behöver vara långt borta trots att jag bara är 24 år. Helvete vad jag är dålig på att planera, säga nej och tänka på mig själv och mina älsklingar. Bästis fyller 24 år och jag har knappt hunnit lyfta luren, Johan har ringt om lägenheter och jag har inte svarat, blivit tvingad till att tackat nej till vinförfrågningar från fina vänner och till att sistaminuten-avboka min mysmiddag med Andrea.

Sämst känner jag mig. Men så har jag ju världens finaste kille som precis sa “Det spelar ingen roll vad du gör och inte gör. Du är redan framgångsrik som du är och det behöver du varken överbevisa för själv eller någon annan.” Han bad mig släppa det mesta ikväll och tänka efter. Varför är jag bra? Varför ska jag vara stolt över mig själv? Därför gjorde jag en liten lista med några saker jag gillar och älskar med mig själv. Gör det du med!

 > Jag bjuder på mig själv och får de flesta att skratta. Jag är alltså lite rolig.  

Vill alla mer än väl. Jag hjälper andra med jobb, ställer dagligen upp som bollplank, ger PR- och Berghs-tips till alla som frågar, bryr mig om min omgivnings mående och ser alla som går förbi mig. Idag när jag fick se att UF-företaget jag rådgiver   fått publicering i Margaux blogg blev jag alldeles varm i hjärtat. Att få hjälpa andra ger mig så mycket enegergi. 

> Intresserar mig för andra. Jag har alltid varit duktig på att fråga om andras jobb, förhållanden, intressen och livet i stort. Inte bara för att vara snäll utan för att jag är genuint intresserad.

Jag är trygg i mig själv. Dagligen visar jag den nakna Henrietta för tusentals människor. Jag försöker inte visa att mitt liv är perfekt utan vågar visa vem jag faktiskt är bakom smink, proffskamera och piffiga kläder. Ni på Snapchat vet vilken dubbelhaka jag har, ni på gatan hur shommigt klädd jag kan vara och ni bloggläsare vet nog att mina dagar inte alltid är toppen. 

Jag är duktig på mitt jobb. Jag har tagit mig långt på väldigt kort tid och jobbar idag med något många drömmer om. Jag kör inte bara en ‘nine to five’ på kontoret utan varje sekund tänker jag på hur jag kan göra Wrapp starkare. Det finns hjärta och det finns själ. Wrapp har blivit lite av ett andranamn. Typ Henrietta Maria Wrapp Cecilia Fromholtz och det kan nog både ni och mina närmsta vänner hålla med mig om. 

Jag är ambitiös. Jag vill alltid lära mig mer på jobbet, leverera det bästa, veta mer om andra människor, lära mig mer om världen och gör allt för att den här bloggen ska bli ännu bättre. Jag bloggar på heltid samtidigt som jag jobbar 130 % på ett extremt snabbrörligt företag. (Problemet är att jag ibland glömmer bort kärlek och min själv)

Vad är du bra på? Glöm inte att dagligen klappa dig själv på axeln. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!