Cupcakes på Wrapp – Strax Hillenberg

”Jag lovar att verka förvånad” Haha! Lisa på vår jobb-chatt.

Idag har jag gått runt och varit fancy i mjukiströja och sidenbrallor. En hit!

I ett års tid har det varit Lisa som stått för piffet och fikat när någon fyller år eller när annat kul ska firas på Wrapp. Idag när vi skulle tacka av Lisa blev det istället jag som fick rodda och så lär det väl bli i fortsättningen också. Kul samtidigt som det känns knasigt! Eftersom Lisa inte gillar storslagna överraskningar fick det bli sötsaker från CupCake Sthlm, blommor från favoritfloristen på Regeringsgatan och prosecco. Aage tog första ton och jag tog andra. Såklart blev det lite halv-schommigt och snyftigt.

Nu sitter jag hemma i lägenheten som är SÅLD och jobbar undan det sista innan jag tar helg. Ikväll blir det födelsedagsmiddag på Hillenberg med min käraste Malin och Co.

Happy friday mina vänner <3 Finns på Snapchat –> @hfromholtz

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!