En best friend som lämnar.

Idag är det en jobbig dag.

Tjejen med det största hjärtat, som räddade mig från en helvetessituation utan jobb, som alltid syns på min Snapchat och som lärt mig allt hon kan under det senaste året lämnar mig, vårt marketing team och hela gänget Wrapp. Nu ska hon vidare på nya äventyr och jag är väldigt glad för hennes skull. Det är svårt att med ord förklara hur mycket den här tjejen har lärt och gett mig. Jag är starkare som människa och är jävligt mycket bättre på allt som rör kommunikation. Nu när ’Mamma Wrapp’ lämnar skeppet lovar jag att göra allt i min makt för att hon ska känna just detta. Jag kommer att göra det utan henne men jag ska göra det jävligt bra.

Tack för allt du lärt och gett mig Lisa Rytter. Tillsammans med dig har jag haft världens bästa år!

En best friend för alltid <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!