S T E L L A <3

Henrietta_Fromholtz

Jag var ju och fotade med Stella här om dagen och när hon på kvällen skickade över bilderna blev jag sjukt glad som alltid, men den här gången lite extra glad. Hon har utvecklats så jäkla mycket sedan sist vi sågs och då snackar vi veckor och inte något år. Nu när jag säger ”Rami Hanna, se upp!” menar jag allvar.

När jag visade upp bilderna för min tidigare detta chef blev hon imponerad och bad direkt om Stellas kontaktuppgifter. Så jag tänkte att jag delar med mig av de här också. Kanske ska du ha fest, behöver snygga bilder till blogg eller jobb?

Se nedan för ett litet urplock eller kika in på Stella Cocozzas snygga hemsida direkt.

Jag säger bara WOW!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!