Visningslördag och en magisk bollo.

Lördag, ledigt och lugnt. Den här dagen är och har varit precis så jag önskat att den skulle bli hela veckan. Gårkvällens födelsedagsfirande av min bästa vän Malin på Hillenbergs var magiskt. Det var ju mitt första besök (vilket är lite sjukt… Brukar ju vara snabb på bollen i vanliga fall) och jag ger stället stora tummen upp. Mer om maten, miljön och detaljer från vårt bord får ni höra på måndag.

 Den här dagen har i alla fall bara sprungit förbi. Jag sov längre än vanligt och när jag vaknade blev vi hastigt inbjudna till en lägenhetsvisning. Så det var bara att dra på sig det som låg mest synligt i garderoben och springa bort till Östermalm.

Jag blev kär och det var verkligen på tiden.

Pratade med Margaux som också är på lägenhetsjakt tidigare i morse och vi sa det att när man väl vill och kan köpa, ja då finns det inget man vill ha ute på markanden.

Så det kändes väldigt härligt att vi fann denna skönhet lite plötsligt i morse.

Jag återkommer med vad vi tar för beslut.

Annars har jag bara trallat runt på stan idag, hängt med Mallan en kortis och lyssnat på ett gäng podcasts. Hittade flera fina plagg som hamnade i påse och fick följa med mig hem. Bland annat den här girl power-tröjan som säger ”I may be a girl but still kick Butt”. Är det inte härlig?

Nu är det kväll och mina älskade J har precis lämnat hemmet för att tävla i Bolognese Open. Det bästa med den här tävlingen han och hans killar har en gång om året är att det nu finns ett gäng olika bologneser att välja på här hemma. Jag har bestämt mig på att värma på den han lagade idag och den ska såklart ätas till tonerna av Melodifestivalen.

Det blir alltså ingen drink ute på stan ikväll utan en ensamkväll hemma i soffan. För första gången på länge känner jag mig lugn och harmonisk inombords, trots att jag har hundra grejer på min to do-list. En av sakerna ska jag nog lösa ikväll och det är att svara på ett gäng frågor som ska publiceras i samband med lansering av….

Puss & tack för att ni är så bra!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!