Söndag, Outfit och Lägenheter.

Leather jacket – Karen Millen / Pink Blouse – H&M _ Similar here / Silk Pants – Zara _  Similar here / Apple Watch / Swarovski Hearts – Antikt Gammalt & Nytt 

Vilken söndag! Jag och Johan har varit på två visningar och en av de sitter just nu och väger mot den vi tittade på igår. Två helt olika typer av lägenheter som båda sitter på sina fördelar. Ikväll ska vi fortsätta äta bolognese (Går det att tröttna på?), Johan sa precis att han ska käka chips och dipp, jag tar nog en godispåse som vanligt och så misstänker jag att vi kommer att somna till Master Chef. Hur har er söndag varit?

Photo: Stella Cocozza

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!