OM JAG – LISTAN

Om jag inte hette Henrietta skulle jag:

Heta Colette som den här lilla sötnosen. Så jävla snyggt!

Om jag kunde spela ett instrument jättebra skulle jag:

Spela piano.

Om jag fick fem miljoner idag skulle jag:

Ta tillbaka budet vi precis lagt på en lägenhet och köpa en mycket större så nära Strandvägen som möjligt. I alla fall så att jag kan se vattnet. Hade efter det anlitat en inredare till att göra mitt hem till det snyggaste art deco-hemmet ni sett. Och så skulle jag be henne gå förbi Svenskt Tenn och köpa bordet Almrot för att sedan ställa det i mitt vardagsrum.

Om jag fick byta ansikte med en kändis skulle jag:

Välja Bambi Northwood Blyths. Vackraste kvinnan jag vet! Hon får mig att vilja gå till doktorn och göra tjockare ögonbryn.

Om jag kunde skapa mitt eget drömplagg skulle jag:

Göra den mest fantastiska kostymen ever.

Om jag kunde få uppleva en dag en gång till skulle jag:

Välja dagen då Berghs School of Communications ringde och sa att jag blivit antagen till skolan. Den känslan kommer jag nog aldrig få uppleva igen. Life changer!

Om jag fick ändra tre saker med mitt utseende skulle jag:

Göra mina ögonbryn tjockare, naglar längre och mindre påsar under ögonen. (Foto: Lisa Höök)

Om jag hade en superkraft skulle det vara:

Att kunna trolla fram pengar 😉

Om jag skulle byta jobb imorgon skulle jag:

Bli en professionell resejournalist/bloggare likt Lovisa De Geer och få jobba med att besöka alla världens hörn för att sedan tipsa om de bästa hotellen, senaste restaurangerna, barerna och shoppingnyheterna. Det hade varit något ni!

Om jag var tvungen att bo i en annan stad för resten av mitt liv skulle jag:

Välja Köpenhamn eller London. Älskar ju den svenska livsstilen och vill inte flytta för långt bort från Stockholm. Men efter dagen jag besökt New York och Tokyo kanske det är där jag vill bo istället. Får jag ändra svar?

Om jag bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle jag:

Äta sushi för det alltid är så jäkla gott och så smakar det annorlunda på alla ställen. Såhär hade jag fördelat dagarna från och med i morgon: Onsdag: Liten sushitallrik från ESA Torsdag: En ’Modern’ på East och så hade jag bett om extra bitar med pepparhalstrad tonfisk med vaktelägg Fredag: Blandad tallrik på Barbro med bland annat en havsborre med betor-sushi Lördag: Ett blandat fat på Råkultur, men viktigt att jag minst får 3 sushis med confiterad fläsksida. Den är så god! Söndag: ’Kockens val’ på på Guide Michelin-prisade Sushi Sho.

Om jag var tvungen att vara otrogen med någon skulle jag:

Pussa på James Marsden när han spelar Lon Hammond i The Notebook. Hoppas att Johan ger mig det frikortet.

Om livet tog slut på söndag skulle jag:

Skita i att köpa en lägenhet och lägga en del av pengarna på en stor jävla fest för alla mina bästa vänner nu på torsdag. Ber (och betalar) Molly Sandén sjunga en tack-låt jag skriver färdigt i morgon (inspiration från Prinsens och Sofias bröllop) Tidigt dagen efter skulle jag ta flyget ned till lägenheten i Palma och där skulle jag bara släppa allt och njuta med mina käraste. Äta goda middagar, snacka om hur fint livet varit över flera glas tinto de verano, bada i havet och både med ord och handling visa hur mycket jag älskar min familjbästis och pojkvän.

Lista: Elsa B

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!