Saknar min frukost!

Förut var ju jag en frukostälskande människa. Speciellt när det var helg. Varje dag längtade jag till kvällen för att då visste jag att det inte var lång tid kvar till nästa frukost. Nu har jag tappat det. Är aldrig hungrig när jag vaknar och jag längtar inte heller efter helgfrukosten? Har ni ett tips på hur man kan hitta tillbaka till frukostsuget? Jag saknar det och misstänker att jag inte är ensam om att ibland ha svårt för dagens första mål.

Ett av mina nyårslöften var ju att gå på frukostdejt med någon jag gillar en gång i veckan och med någon jag inte känner varannan. Jag har fortfarande inte kommit igång, men har sagt att jag väntar till det blir lite lite varmare. Längtar! Men nu måste jag springa – Kampsportslabbet väntar!

Förresten! Inspirera mig gärna med vad ni helst har på ert frukostbord. Tack på förhand <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!