Värsta passet någonsin.

Film från dagens pass. Sista filmen är när jag kör den vidrigaste övningen i hela cirkeln. Jag har tidigare bara klarat att komma upp till 140 km/h och idag överraskade jag mig själv med hela 230 km/h. Såklart att det skulle filmas!

Idag genomförde jag det värsta passet någonsin på Kampsportslabbet. Fy fanken så det sved i både armar, ben och rumpa. 100 gånger mer än tidigare pass. Svetten rann och redan efter 15 minuter sa kroppen ”Jag orkar inte mer!”. När jag trodde att det äntligen var över säger Fannie – ” kör vi ett varv till!”…. Jag trodde ärligt talat att jag inte skulle orka en enda rörelse, men där hade jag fel.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min kropp de senaste veckorna. I December var jag ganska petite och alldles för svag, men nu har jag på väldigt kort tid blivit större i form av muskler och har en helt annan vilja till att utmana mig själv. Häftig känsla! Tack Fannie Redman för all pepp och lärdom du ger och har gett mig.

Nu kör vi! För än är vi inte i mål. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!