Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Värsta passet någonsin.

Film från dagens pass. Sista filmen är när jag kör den vidrigaste övningen i hela cirkeln. Jag har tidigare bara klarat att komma upp till 140 km/h och idag överraskade jag mig själv med hela 230 km/h. Såklart att det skulle filmas!

Idag genomförde jag det värsta passet någonsin på Kampsportslabbet. Fy fanken så det sved i både armar, ben och rumpa. 100 gånger mer än tidigare pass. Svetten rann och redan efter 15 minuter sa kroppen ”Jag orkar inte mer!”. När jag trodde att det äntligen var över säger Fannie – ” kör vi ett varv till!”…. Jag trodde ärligt talat att jag inte skulle orka en enda rörelse, men där hade jag fel.

Jag vet inte riktigt vad som har hänt med min kropp de senaste veckorna. I December var jag ganska petite och alldles för svag, men nu har jag på väldigt kort tid blivit större i form av muskler och har en helt annan vilja till att utmana mig själv. Häftig känsla! Tack Fannie Redman för all pepp och lärdom du ger och har gett mig.

Nu kör vi! För än är vi inte i mål. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  By Momo
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Man
  Niklas Berglind