Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bloggbud får mig inte alltid att jubla.

 

 

Fromholtz_Vitaminwell

Hej nya favvodryck!

Fromholtz_Vitaminwell

Stay free <3

Fromholtz_Vitaminwell

Jag tror att jag som jobbar med kommunikation alltid blir lite extra nyfiken när det plingar på dörren och ett bud ska överlämnas. Jag har ju själv jobbat på en PR-byrå som skickar grejer till bloggare som mig och sedan sitter och håller tummarna för att det man skickat ska bli publicerat. Tanken är ju att det som skickas ska vara relevant och intressant för bloggaren, men det kan jag säga att det är många byråer och företag som missar. Tråkigt men sant. Men nu ska jag sluta vara en suris, för jag får väldigt mycket härligt också! En hel del som jag faktiskt inspireras av till mitt egna jobb på Wrapp.

IMG_2333 (kopia)

Typ som den här yogainbjudan jag fick igår av Vitamin Well och nystartade Grounded Factory. Varför ett bra bud? Jo för..  1. Vitamin Well Free som inbjudan sitter på har blivit min nya favoritdryck  2. Jag vill börja yoga och har skrivit om det tidigare  3. Jag gillar Josefine Bengtsson OCH 4. Min nya bloggkollega Anja Forsnors nya varumärke Grounded Factory ska vara där och förse mig med en superfin yogamatta som jag sedan får ta med mig hem. Vem blir inte glad?

Relevant, intressant och jäkligt trevligt. Om du yogar måste du klicka hem en matta därifrån. HÄR gör du det! Så fina att de i alla fall får mig att ta tag i det här med yoga nu.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Älskar Anjas yogamattor! Måste beställa hem en!

    Katja 2016-03-03 18:15:24
    Svara
  • Åh så kul att du flyttat till Metro! Nu finns alla mina favoriter på samma sajt 🙂 Kram! Sara

    Sara 2016-03-03 18:10:10
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Joanna Swica
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Man
Niklas Berglind