En créme de la créme-helg.

Det är torsdag kväll och snart är det helg. Den känslan är härlig och ta mig tusan nästan bättre än när klockan slår 17.00 i morgon. Jag älskar verkligen torsdagar. Det blir en festlig helg, jag är superpepp och tydligen mina vänner med:

IMG_6403

Jag hoppas verkligen att jag hinner med den viktiga återhämtningen också. När det är extra festliga kalas brukar jag ha svårt att göra det. Så hur blir min helg?

Fredag. 

> Jag låter Fannie köra skiten ur mig på Kampsportslabbet. Tänker ta i allt jag har för att gå därifrån och känna mig extra nöjd  –  Efter det avslutar jag allt som är i rullning på Wrapp för att sedan kunna njuta av en bubblig AW och asiatisk hemma i soffan.

awEn bubblig AW med J för två veckor sedan <3 

Lördag. 

> Det blir en runda på stan, tydligen en tidig bloody mary och efter det ska jag och Malin spela in en ‘20 snabba-film’ till bloggen.

> Kvällssminket ska jag låta ta sin tid och klockan 20.30 går jag till Miss Voon där vi börjar firandet av min vän Louise som bjudit in till en pangkväll. Det blir en riktig créme de la créme-middag och så lär jag väl trilla innanför dörren runt 05.

IMG_7464

Sist vi firade Louise såg jag ut såhär runt 06-snåret.

Söndag.

> Lägenhetsvisningar i guess och efter det en riktigt bra bakisbrunch.

> Avslutar helgen med att förbereda ‘Min helg på bild’ som är ett återkommande inslag här i bloggen.

IMG_1353

Trött på alla dessa visningar nu. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • SÅÅÅ kul med bloggbytet! blev orimligt pepp för din skull! och för din helg, grymt kul låter det <3

  ISA 2016-03-03 22:52:16 http://isabyl.devote.se
  Svara
  • Svar på ISAs kommentar.

   Du är för härlig du 🙂 Tack! Och hoppas du vill fortsätta följa mig. Vore tråkigt annars. Puss!

   henrietta 2016-03-04 15:15:55
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!