Lillördag på Strandvägen 1 – NY, Bröllop och fotografering.

Vad händer med min kamera? Blir GALEN! 

Igår efter jobbet gick jag och mötte upp min vän Andrea på Strandvägen 1 för en tidig onsdagmiddag. Finns det något bättre än utemiddag mitt i veckan? Nope. Jag käkade deras nya Tonfisk Tataki, Andrea bläckfisken och till det drack vi vitt. Vi båda hade gärna tagit var sitt glas till, men det var omöjligt att beställa då killen som serverade oss var den mesta loja personen jag stött på. Jaja, mysigt hade vi i alla fall och fyllde timmarna med snack om allt från New York till hur man kan tjäna extra slantar på Tradera. En hel del fotografering också då Andrea är en stjärna med kameran. Hon fotar idag för bland annat Restaurang Frantzén och hennes bilder är helt magiska. Kika in på Andreas hemsida om du vill bli hungrig 😉

Idag är det torsdag och den gråaste dagen på länge. Superdeppigt! Jag sitter på jobbet och har mycket som ska vara klart till helgen. I alla fall om jag vill ha helg på riktigt 😉

Hörs senare och KANSKE med extra roliga nyheter.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!