NYTT ÄVENTYR & JAG SÄGER: ”HELLO METRO MODE!”

METRO

Hej Metro Mode?! Det här är ju så kul! 

 Jag kan knappt förstå det själv, men nu bloggar jag alltså här på Metro Mode. Inte trodde jag att när jag startade bloggen för 6 månader sedan att jag skulle hamna här redan idag. Det känns superkul och jag är taggad på att ta min blogg till nästa nivå.

För er som är nya här kan jag kort berätta lite kort om mig själv. Jag är en 24-årig östgöte som nu har bott i Stockholm i snart 5 år. Jag jobbar som Marketing and Community Manager på startup-bolaget Wrapp och på sidan av jobbet är det jakten på mitt och pojkvännens nästa boende som blivit lite av ett extra jobb. Ni som är mina vänner sedan gammalt vet att jag bjuder på den ocensurerade sanningen av min vardag. Mer då?

Läs mer om mig HÄR vettja! 

Foto: Lisa Höök

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • ÄLSKAR DIN BLOGG! Du sprider sån himla härlig energi och din blogg piggar upp vilken grå dag som helst. Det allra bästa är att du är så ärlig och verkligen ger en variation bland inläggen. 10/10 får du!

  Emelie 2016-03-05 12:54:42
  Svara
  • Svar på Emelies kommentar.

   Hej Emelie! Åh så du gör mig glad. Du gör mig glad och ger mig energi av att dela med dig. Hojta om det är något du vill att jag skriver mer om <3 PUSS!!

   henrietta 2016-03-06 10:56:20
   Svara
 • Oh, stort grattis till ny portal! Hm, jag har ju kommenterat en hel del på din förra blogg för den kändes som mysig och personlig, vågar man fortsätta kommentera lika mycket nu när det är så öppet och stort? Oavsett så är du väl värd detta då din blogg är hel FANTASTISK! Puss och kram

  Ida 2016-03-03 20:43:37
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åh tack snälla rara <3 Du gör mig så glad! Jag kommer fortsätta vara samma Henrietta och bloggen kommer därför också att fortsätta vara lika personlig och öppen. Det är hela grejen med den! Tack för all pepp och grattis. PUSS!

   henrietta 2016-03-03 21:41:04
   Svara
 • Äntligen en ny och spännande blogg 🙂 🙂 🙂

  Joanna 2016-03-03 16:09:18
  Svara
 • Östgöte*

  Johan 2016-03-03 16:01:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!