Liten som stor – alla bloggare kan tjäna pengar!

IMG_2427 IMG_2412

Jag & Fanny

IMG_2447

Vad tror du om den här?

IMG_2449

Nej.

IMG_2462

Den här tar vi!

IMG_2467

Vad tycker ni förresten om min nya skjorta som jag fyndade på Beyond Retro? Jag älskar färgen och så älskar jag att det är en hög hals med volang.

Henrietta_Blogfame IMG_2469

Jag var ju förbi gänget på Blogfame tidigare idag för att snacka lite kommande samarbeten över en kaffe. Och så fick jag välja ut lite kläder att ta med mig hem också. För några månader sedan trodde jag att det bara var storbloggare som Kenza som kunde tjäna pengar på deras tjänst, men där hade jag fel. Det kan rassla till i plånboken hos både små och stora bloggare.

Det fungerar så att du tipsar om var din snygga outfit eller inredningspryl är köpt genom att länka till produkterna, och för varje länkklick får du en liten peng som efter flera klick blir en stor peng. Är det inte en supergrej? 

Jag vill råda alla med en blogg till att använda Blogfame och ni registrerar er  >> HÄR! <<

Men nu är det fredagsmyyys! Mjukisarna är på, soffan är skön, killen snygg och chicken taco står på spisen. Det går nog inte att få ett bättre avslut på den här dagen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Älskar blusen, underbar färg (är bara lite ledsen att den är köpt på Beyond Retro så att jag inte kan kopiera stilen 😉 ). Låter som en drömfredag, hoppas att resten av helgen blir lika bra!

  Ida 2016-03-04 21:17:20
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   Åh vad fin du e! Vet att det fanns massor liknande, men kanske inte i samma färg 🙂 Puss!

   henrietta 2016-03-05 10:37:39
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!