Fredagslista – Jag är grym på…

Jag trivs bäst att gå klädd i…  Helvitt, matchande set eller i min pojkväns kläder.  

I högstadiet såg jag ut som…  De jämngamla tjejerna i Stockholm. Eller jag försökte i alla fall. Det var en röd fjällräven för det sa kusinen i stockholm var trendigt. Jag satte inte på mig kläder utan stora loggor och så var det mycket Lyle & Scott.

Men nu har jag hittat min stil och den är…  Rätt glammig, färgstark och väldigt Henrietta lixom.

475A4520

Det mest onödiga jag spenderat pengar på är…  Alla Strawberry Daiquiris jag drack mig full på i 18-års åldern då jag inte gillade någon annan alkoholhaltig dryck.

Om jag är på en fest och inte känner någon brukar jag…  Vara glad och trevlig som alltid och om det inte räcker letar jag upp någon runt mig som också ser glad och trevlig ut.

Något jag aldrig skulle sätta på mig är..  killens badshort över min bikini. Det är gjort och kommer aldrig att hända igen.

IMG_1524

Det första jag gör när jag kommer hem är att…  Slå på Tvn, dra på mig killen mjukisbyxor och den skönaste tröjan jag äger.

Inte för att skryta men jag är riktigt bra på…  Att rita och mingla.

4630c5958f0c889ca4cc812b45c8683b

På krogen beställer jag alltid…  Apple Tinis, ett glas vitt eller en Vodka Soda.

Något folk inte vet om mig är…  Att jag kan vara riktigt aggressiv när jag vaknat på fel sida. Då menar jag verkligen aggressiv. Jobbar på att hitta något mellanläge, men det är svårt.

Det snyggaste plagget på en man tycker jag är…  Alla typer av huvudbonader och en vit t-shirt eller skjorta.

Kostym_HenriettaFromholtz

Och på en kvinna…  En riktigt vass kostym. Ja jag vet att jag tjatar om den där jäkla kostymen, men en välsittande klänning som framhäver formerna också. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!