Trötta ögat och en fredagstisha.

IMG_2516BlogfameIMG_2524

Så här ser jag faktiskt inte ut idag. Eller jo nästan. De svarta byxorna är på och jag är riktigt trött under ögonen, men upptill har jag faktiskt min nya superblus i blått som jag fyndade inne på Beyond Retro förra veckan. I will show you later! Men vid lunch sprang jag förbi och tjoade på Blogfame, och då fick jag bland annat en tisha från Junkyard som jag testade direkt. Den här tishan för att vara exakt. Tack fina ni <3 Jag som älskar fredagspresenter.

Nu sitter jag på jobbet igen och väntar på att hela mitt Wrapp-gäng ska komma och sällskapa mig i köket. Det är nämligen dags för ’Townhall’.

Vad gör ni en grå och regnig fredag som denna? PUSS!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Sådär ja! Då har jag gått och blivit en randig T-shirt rikare 🙂 Tack för tipset! Letat efter något som detta.

    Estelle 2016-03-04 17:42:47
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!