Livsuppdatering – Bokade flygbiljetter och Ledarskapspanel.

EL3ecV

>  Jag är sen till kvällens fördrink pga lördagsjobb.

> Jag och Johan har bokat flygbiljetter ned till Palma och väldigt passande så åker hela familjen ned samtidigt. Snacka om att jag är pepp på påsken 2016! Så om mindre än en månad sitter vi där på en uteservering i tunna kläder, käkar tapas och dricker gott vin.

> Igår var jag ledsen för att vi tog beslutet att inte fortsätta budgivningen på livets lägenhet, MEN idag hittade vi en ny pärla. Snart snart snart har jag ett nytt hem att börja inreda. Längtar!

> Jag har köpt nya supersneakers och är nöjd.

> Jag har blivit inbjuden till att sitta i en panel på en ledarskapskurs för Centerstudenters tillsammans med Amanda Björkman på DN. Så nästa lördag sitter jag och snackar hur man som ung tjej ska våga ta för sig i öppna rum som sociala medier och på arbetsplatsen.

> Jag kanske åker till Köpenhamn och lyssnar på musik med ett härligt gäng på torsdag!

> Ska delta i podd nummer 2 i mars månad. KUUL!

> Och nästa vecka får jag svar om det blir TV eller inte.

Lite uppdateringar om livet och nu springer jag på fest! 

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!