Lördagsoutfit.

Henrietta_Louise26

En bild på mig innan vi åkte till Godot för drinkar, Miss Voon för supermiddag och drack alldeles för många men dock så värda glas bubbel på V. 

God morgon!

Vilken inte så härlig söndagsmorgon det är idag. Tur att Stockholm inte bjuder på fantastiskt väder, för då hade jag mått mycket sämre än vad jag redan gör. Men gårkvällen var en höjdare så vad gör det egentligen? Mer om den i morgon. Nu ska jag ta mig ut på en promenad för att vakna till liv och efter den blir det inte mycket till ansträngning. Soffa, film, Foodora och godis-dag står det i kalendern! Älskar när jag tillåter mig själv att vara lat. Det händer ju lixom inte allt för ofta.

Vad gör ni idag? Puss!

PS. Underbart att jag fick träffa så många fina bloggläsare ute igår <3 Era värma och peppande ord gjorde att min kväll blev ännu lite bättre. Fan vad ni är grymma!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Åh vad roligt att du har träffat en massa bloggläsare och vad fin du är! Kram

  Netti Starby 2016-03-06 16:49:29 http://starbys.se
  Svara
 • Super härlig blogg!! Vad är din fina blus och kjol ifrån? 🙂

  Sara 2016-03-06 14:43:12
  Svara
 • SÅ fantastiskt vacker!! Vart är dina hjärtan örhängen ifrån? De är så fina:))

  Matilda 2016-03-06 14:33:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!