Hittade en Boy Bag.

IMG_2586

IMG_2598

Hello! Idag hade jag på mig ett par senapsgul-gröna byxor från Beyond Retro tillsammans med min favoritblus från Zara med puffig arm. Har sett en liknande i butik nu faktiskt, så spring dit om du gillar puffigt och sött. Jag kände mig snygg, men ännu lite läckrare när jag fann och snabbt beslagtog min vän Carolines Boy Bag. Tänk om den kunde ligga i mitt påskägg 2016…

Nog om vad jag hade på mig. Den här veckan är en riktig ”fullrulle-vecka” som både innebär stress och kul. Mina veckor ser alltid olika ut, men denna ser ut så här:

Tisdag: Förhandsvisning av min nya drömlägenhet, träffa PR-byrå, påbörja en marknadsplan för Wrapp och träna på Balance.

Onsdag: Kampsportslabbet, träffa PR-byrå, bättre kompislunch och jobb jobb jobb.

Torsdag: Förmiddagsjobb och sedan Köpenhamn tillsammans med Sony Music, Dasha och Linn. Där ska det ätas gott och lyssnas på musik.

Fredag: Kommer hem från Köpenhamn, jobb och på kvällen ska jag fira Gabriella (Margaux nya vapendragare) med dunder och brak!

Lördag: Vakna trött och sliten, lite Wrapp-jobb och sedan på eftermiddagen ska jag sitta i ett panelsamtal under Centerstudenters ledarskapskurs tillsammans med en skribent från DN och en från Liberal Debatt. Vi ska snacka om hur det är att synas och ta plats i den öppna debatten, våra erfarenheter från det och så vidare. Sjukt kul!

Söndag: Visningar och sedan är jag öppen för alla typer av härliga förslag. Viktigt att ha minst en sådan dag i veckan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!